9 Ocak 2017 Pazartesi

ETİMESGUT ÇATI TAMİRİ,ÇATI TAMİRİ

Çatı ustası Etimesgut
ÇATI TAMİRİ ETİMESGUT:Çatı yapılarında Etimesgut ve mahallelerinde çatı ustası,çatı tamiri ve çatı temizleme işleri,çatı yalıtımı,çatı izolasyonu,çatı aktarma,çatı tamiri ve tadilatı işleri,firmamız da uygun fiyat seçenekleri ile sizlere hizmet veriyoruz.Çatı firması olarak çatı işlerinde garanti vermekteyiz.
çatı tamiri
ETİMESGUT ÇATI TAMİRİ:Etimesgut çatı tamiri çatı aktarma,çatı işleri ve çatı yapımı.Baca temizleme,çatı olukları ve tüm çatı işleri.Erdemir çatı sistemleri ve çatı ustası
Çatı sistemleri imal eden firmamız,Erdemir çatı sistemleri Tüm Ankara da olduğu gibi Etimasut ve bağlı mahallelerinde çatı yapımı,çatı tamiri,çatı aktarma ve çatı onarım işleri yapmakta.Çatı işi içerisinde yer alan tüm konu başlıkları konusunda uzman çatı ustaları ile çalışmaktayız.Klasik kiremit çatı kaplama nın yanısıra kenet çatı ve çelik çatı işlerinde de hizmetlerimiz vardır.firmamız çatı işinde üzerimize yükümlü olan tüm yasal kurallara uygun olarak iş ve işçi güvenliği konusunda da gerek tüm çalışmaları gerçekleştirmektedir.
Yapacağımız tüm çatı işlerindeki ustalarımız meslek bilgisi belgeli olup çatılarda çalıştırdığımız tüm personel sigortalı çalışmaktadır.Geçmişte Etimesgut un bir çok bölgesinde yaptığımız çatı işlerinden sizlere bir kaç örnek sunacak olursak;Eryaman mahallesi üçüncü etap üzerinde yer alan funda sitesi çatı tamiri ve çatı aktarımı hakkında bizlerden bilgi ve teklif istediler.Çatı ustalarımız randevü talep edip çatı üzerinde bir keşif gerçekleştirdikten sonra,bir fiyat çatışması yaptılar.Vermiş olduğumuz fiyat konusunda ve çatının yapı aşamasında kullanılacak yapı unsurları ile çalışma sistemimiz hakkında hem fikir olduktan sonra,çatı işi için karşılıklı imza ve kaşelerin atıldığı sözleşme metnini meydana getirdik.Gerekli çalışma izini aldıktan sonra,çatı yapımında meydana gelecek olumsuz durumlar için çevre güvenliği çalışmasını yaptık.güvelik işinden sonra mevcut çatı üzerindeki kiremit kaplamayı aşağı almak için kiremitleri toplamaya başladık.kiremitleri aşağı aldıktan sonra çatı iskeleti için bir kaç tamir ve tadilat yaparak kırık ve esnemiş ahşap ürünlerini onardık.
Çatı ustası Etimesgut
Ahşap tahta ile kaplanmış olan çatı iskeleti tamirinden sonra,yalıtım izolasyonlarını sererek bir birine kaynattık.Bu işleri yaparken bir taraftan da çatı oluğu ve dere sacları için çalımalar devam etti.Çatıyı onarım ve tamir işinden arındırdıktan sonra,güvenli bir biçimde çalışan çatı ustalarımız,kiremitleri yukarı alarak kaplama uygulamasına başladılar.ustalarımız kiremit kaplamasını tamamladıktan sonra mahyaları ip yardımı ile düzgün bir biçimde omuzlara yerleştirdikten sonra beton harç ile sağlama aldılar.Sizlerde Etimesgut un neresinde olursanız olun tüm çatı işleri ve çatı tamiri için bizi aramadan karar vermeyin.
ÇATI USTASI ETİMESGUT_Erdemir çatı sistemleri Etimesgut ta çatı işleri firma olarak yapılmaktadır.Sevgili müşterilerimiz Çatı ustası olarak tüm çatı işlerinizi bizlere yaptırabilirsiniz. Etimesgut ilçesinin tüm mahallelerinde sayısız çatı aktarma ve çatı yapımı işleri.Çayyolu,Topçu mahallesi,Ahu mesut,İstasyon ve Zırhlı birlikler.Tüm mahallelerde çatı aktarma.Çatı yapımı işleri.Baca temizleme ve çatı kaplama ürünleri.Yaptığımız tüm çatı işlerinde garanti vermekteyiz.
ÇATI AKTARMA ETİMESGUT: Etimesgut ve diğer merkez ilçelerde Çatı Ustası ihtiyaçlarınıza cevap veren firmamız.Çatı Aktarma ve Çatı Yapımı gibi işler için de sizlerin hizmetinde.Çatı Tadilatı,Çatı bakım ve onarım.Çatı oluk sistemleri.Tüm bu işler için sizlerin hizmetindeyiz.

4 yorum:

  1. Etimesgut da cati ustası ce cati tamiri cati yapımı cati aktarma firmasını sizlere tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Selam arkadaşlar gerçekten cati ustası. Çatımızdaki sorunu 4 değişik ustaya gösterdik.en az maliyetle en pratik şekilde çatımızı tamir yaptilar

    YanıtlaSil
  3. Etimesgut da cati ustası ve Çatı Tamiri için rahatlıkla ulaşabilirsiniz ustanın ricası üzerine bu yorumu yazıyorum gerçekten cati ustası olarak deneyimli ve güvenilir bir firma

    YanıtlaSil
  4. Etimesgut da cati ustası ve Çatı Tamiri için hizmet veren bu firmayı ihtiyaç duyan herkese öneriyorum.

    YanıtlaSil