9 Ocak 2017 Pazartesi

GÖLBAŞI ÇATI TAMİRİ,ÇATI TAMİRİ

çatı tamiri
GÖLBAŞI ÇATI TAMİRİ:Sevgili okurlarımız çatı tamiri işlerinde Gölbaşı ve Ankara nın diğer ilçelerinde çatı ustası olarak,çatı tadilatı,çatı aktarma,çatı yapımı,villa çatı,hobi bahçesi çatısı ve tüm çatı çeşitlerinde uygun fiyatlar ile çatı firması olarak hizmet veriyoruz.
Sevgili Gölbaşı sakinleri Erdemir çatı sistemleri olarak Ankara ve Gölbaşı da çatı tamiri,Çatı ustası ve çatı yapımı ile çalışmalar yapmaktayız.Tecrübemiz 20 yılın verdiği deneyime ve bu alandaki çalışmalara bağlı,bu bölgede çatı aktarma,çelik çatı ve kenet çatı iş kollarının yanı sıra,sandviç panel çatı kaplama ve diğer çatı işleri icra etmekteyiz.Gölbaşı bölgesinde villa siteleri ve bahçe içi villaların bir birinden farklı çatı modellerinin her türlüsü çatı ustası olarak deneyim sahibi olmuş
Çatı ustası Gölbaşı
ekiplerimizle yapmaktayız.Onlarca çatı kaplama unsurlarının tamamı çatı ustalarımızın hakim olduğu çeşitlerdir.Çatı sistemlerinin içerisinde olan baca dipleri sac malzemesi ve çatı olukları da tamir,bakım ve onarım işleri de yapmaktayız.Gölbaşı ilçesinin mevsim şartlarına göre çatı içerisinde yer alması gereken yalıtım ürününün de kalitesi kadar uygulaması da dikkatle takip edilmesi geren çalışmalardandır.Çatı firması olarak Gölbaşı'da neredeyse tüm çatı çeşitleri işi yaptık sayılır.
Bunlardan bir kaç örnek referans vererek sizlere firmamız hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayalım
Gölbaşı merkezde bulunan ASKİ hizmet binası çatısında yenileme ve çatı aktarma işi için bizden talepte bulunan yetkililerle konuşup,çatının iskelet kısmında yer alan ahşaplarda da kırılmalar ve çökmeler olduğunu beyan ettik.Çatı ustalarımız önce çatının iskeletinde yer alan kırık ahşapları sağlamları ile tamir edip yenilerinin uyguladılar.Çatı kaplamasını oluşturan kiremitler toplanıp diğer bir cephe üzerinde topladık.
Çatının yalıtım malzemesi değişiminden sonra altı kısımda çatı saçakları ip ile hizalayıp,kiremitleri tekrar döşemeye başladık.kiremitlerin kanal ayarlarına dikkat edilmelidir.
Çatı ustası Gölbaşı
Çatıyı aktarma işinden sonra mahya semerleri yerlerine yerleştirilip beton harç ile betonladık. Gölbaşı,çatı aktarma işine verebileceğimiz sayısız referanstan sadece birisi.Tüm çatı işlerinde ve çatı projelerinde yüklenici firma olarak hizmet verebiliriz.Gölbaşı çatı kaplama,çatı işleri,Gölbaşı çatı tamiri ve diğer çatı işleri,yalıtım ve çatı izolasyonu gibi işlerde sizlerden gelecek talepleri beklemekteyiz.

ÇATI USTASI_Gölbaşı ve Ankara nın diğer merkez ilçelerinde sizlere çatı ustası hizmetleri vermekteyiz.Bölgenizde yaptığımız çatı işleri yüzlerce referans sahibi olmamızı sağladı.Firma olarak kurumsal bir biçimde iş yapmaktayız.Yıllardır hava şartlarından dolayı eskimiş.Yağmur suyunu içeri sızdıran.Isı yalıtımı konusunda yetersiz kalan çatılar için.Çatı aktarma ve yenileme işleri.Çatı kaplama ve çatı tamiri.Yağmur suyu taşıma sitemleri.Çatı oluk işleri.
GÖLBAŞI ÇATI USTASI:Ankara çatı firması olarak,Gölbaşı Çatı Ustası ve diğer çatı işleri.Çatı Aktarma,Çatı Yapımı,Çatı Tadilatı,Çatı Oluk sistemleri.Bunlar ile beraber çatı izolasyon işleri.Tüm çatı işleri ile ilgili etiket kelimelerinin tamamı Gölbaşı Çatı tamiri ve Ustası olarak sizlerin hizmetinde.
ERDEMİR ÇATI FİRMASI TÜM ÇATI TAMİRİ VE TADİLATI.ÇATI AKTARMA İŞLERİ VE ÇATI İZOLASYON VE ÇATI YAPIMI.

6 yorum:

  1. Golbasi cati tamiri ve Çatı Ustası bu firma bizler için yaptığı cati yapımı ile bizleri menmun etti herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Sn firma yöneticisi Gölbaşı hacılar köyünde bizim villada Çatı Tamiri yapmıştınız bir benzeri yan komşunun çatısına yapılacak müsait bir zamanda bir cati ustası yonlendirirseniz menmun olurur

    YanıtlaSil
  3. Sn firma yöneticisi Gölbaşı hacılar köyünde bizim villada Çatı Tamiri yapmıştınız bir benzeri yan komşunun çatısına yapılacak müsait bir zamanda bir cati ustası yonlendirirseniz menmun olurur

    YanıtlaSil
  4. Gölbaşı Çatı Ustası işleri yapan bu Firmayı herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Gölbaşı Çatı ve yagmur olukları yapan bu kardeşimi herkese tavsiye edrim.Bizim mustakil evimizin çatı sorunu vardı. Pratik ve ekonomik bir sekilde sorunu giderdi.Herseyden onemlisi istese işi farklı turden gosterip daha fazla para alabilirdi.is ahlakina sahip bir arkadaş. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Gölbaşı ında Catı işleriniz için bu firmayı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil